Овен Лоши черти: Забравете за личното си мнение и за ама той

...
Овен
Лоши черти: Забравете за личното си мнение и за ама той
Коментари Харесай

Да се посмеем: Най-добрите и и най-лошите черти на мъжете в зодиака

Овен

Лоши черти:  Забравете за персоналното си мнение и за „ но той ми е единствено другар “. Овните са самоуверен въздух под налягане, също така са ревностни и ще желаят цялото ви внимание единствено за себе си, както и да не им се опонира за нищо, даже и да сте прави, а те да бъркат (което в никакъв случай не биха си признали).

И може би най-лошата им линия – удивително избухливи. Не се скъпят на крясъци, закани и гняв. Ще прекрачат всяка граница, а за извинения по-късно може и да не се сетят.

Добри черти:  Винаги можете да разчитате на него. Обещал ли е нещо, ще го направи сигурно. Без да ви се размазват и глезят ненужно, те ще се грижат същински за вас и в никакъв случай няма да ви оставят да мъкнете сама тежките чанти или да се приберете от работа в дъжда. Под завивките са толкоз буйни и бързи, колкото и са избухливи, когато се ядосат.

Телец

Лоши черти:  Запъналото се магаре на моста е било в действителност телец. Ако очаквате непредвидени подаръчета, романтика и благи думички, то потърсете си различен мъж. За телците е значимо всичко да се случва по този начин, както те са го поискали, и всевъзможни опити да им давате надолнище на живота и мнението ще се увенчаят с неуспех за вас. Не спорете с тях, единствено ще предизвикате гнева им, който е доста подобен с този на Овена.

Добри черти:  Няма да останете гладна, за Телецът храната е свещена и би трябвало освен да участва постоянно в живота на една ръка разстояние, само че и да е хубава, гурме (Телците знаят по какъв начин да си угаждат). Телецът е рекордьорът на зодиака по дълги и постоянни връзки. Той желае в живота му всичко да е надеждно, по тази причина и разпилените срещи със инцидентни дами не са му по усета. Ако той реши, че ви желае, ще бъдете негова и ще ви даде непоклатимост и протекция.

Близнаци

Лоши черти:  Всичко, изброено нагоре за положителните страни на Телеца, при Близнака е тъкмо противоположното. Забравя всичко в минутата, в която го е споделил, ще ви наговори куп прекрасности, единствено с цел да се намърда в леглото ви и ще се изпари пет минути по-късно. Егоцентрични, далавераджии, ненадеждни, феноменално разсеяни, мъчително откровени, нетактични и езикът им реже като нож, когато се почувстват афектирани.

Добри черти:  Никога няма да ви е скучно с тях. Веднъж заловен ли ви за ръка, ще ви понесат към невероятни завършения и ще се заливате от смях на историите им. Най-добрите оратори от целия зодиак, великодушни и положителни към всички пъплещи по земята същества. Колкото и да не помнят (предимно значими неща), толкоз и ще помнят до живот нещо, което вие сте споделили и на тях им е направило усещане. Умеят да вършат изненади и са страхотни в целувките.

Рак

Лоши черти:  Цял живот в бащината къща и до майчината пола е тяхната фантазия. Най-лесно обидчивите същества и фантастични егоисти. Никога няма да ви питат вие по какъв начин сте, а ще заговорят за себе си и своите вятърни мелници. Той наподобява благ и благонадежден, само че действително наранява най-близките си със своята темерутщина и схващане, че всички са му длъжни и най-вече – не би трябвало в никакъв случай да си разрешават да му дават препоръки, да го подлагат на критика или опонират. Неспособни да се оправят със вербален спор или да изразят качествено страстите си, те млъкват, а светът е задължен да си посипе главата с пепел и търпеливо да чака по кое време ще им мине.

Добри черти:  Не е мит това, че раците обичат уюта и спокойствието. Ако желаете да пиете чай в топлите обятия на обичания в петък вечер, да си говорите благи неща или да си четете един на различен книга, то това е вашият мъж. Нежни любовници и в никакъв случай не биха ви вдигнали противен ревностен скандал, нито пък биха се пробвали да ви обсебят. Най-искрено желаят семейство и деца още в 20-те си години. За тях „ бракоразвод “ е мръсна дума, фантазиите за дом и женитба се появяват още преди колегата.

Лъв

Лоши черти:  Егоцентрици, комплексари, страдащи от фикс идея за великолепие и параноя, че близките скрито им се подиграват. Неувереността им е скрита неумело под непрекъснато фукане с движимости и гении, които си фантазират, че имат. Остра потребност непрекъснато да получават внимание и удивление, стараят се да наподобява крепко трудещи се, само че действително триумфите им се дължат на другиго, останал в сянка.

Добри черти:  Няма по какъв начин да не се почувствате като същинска царкиня към тях. Знаят по какъв начин да поглезят дамата до себе си и не обичат непотребните игрички, те са под равнището им. Страстни любовници – да задоволят качествено партньорката си за тях е въпрос на чест и достолепие. Както се грижат за личната си персона, по този начин желаят да обгрижват и дамата до себе си.

Дева

Лоши черти:  Педантични, стиснати, безстрастни, лишени от половост или пък тъкмо противоположното – захласнати от секса и с леки извратени пристрастености. Той ще реши дали желае да бъде с вас по това дали сте комфортна и подобаваща. Отношенията с него наподобяват повече на работни, в сравнение с интимни, с разликата, че той е шефът-доминант, който ви орязва заплата и бонуса, само че чака цялостна преданост, тишина и положително държание от вас.

Добри черти:  Шансът Девата да изневери е съвсем нулев. За тях това е цялостна нелепост, която би разрушила добре подреденото им семейство, а порядките и положителното показване пред обществото са изключително значими за тази зодия. Девата ще възнамерява сантиментално странствуване и предложение за брак година по-рано до най-малките детайлности. Това е другият най-семейно насочен знак след Раците. Ако желаете точни и ясни връзки, без непотребни затруднения и мелодрами и живот в успокоение, това са вашите хора.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР